Untitled-40

За нас

ДПУТТ “Ники” од Богданци е основана на 21.12.1990 година со основна дејност  производство и вградување на столарија. ДПУТТ “Ники” е овластен производител на прозорци и врати од германската компанија Inoutic.

Располагаме со сопствен производствен погон за производство на ПВЦ прозорци и врати, опремен по најсовремените европски стандарди. Погонот со површина од 640 m2 и помошна површина од 1.800 m2 располага со 9 полуавтоматски машини, компресор за снабдување со воздух за автоматиката на машините, воздушни и приклучни машинки и сиот помошен алат што е потребен за производство и монтажа на производите, како и возила за транспорт на готовиот производ.

Повеќе

Производи

Партнери