Нашите гаражни врати ви овозможуваат:

  • Безбедност

  • Моторизација и автоматизација

  • Приватност

Повеќе фотографии од Гаражни роло врати може да најдете тука

Летвиците за гаражните врати се алуминиумски исполнети со полиуретан. Техничките својства на летвиците кои ние ги користиме гарантираат целосна контрола на сончевата светлина и висока топлотна изолација. Полиуретанската пена во внатрешноста на летвиците овозможува поголема цврстина на гаражните врати и поголема отпорност на временските услови, а исто така ја зголемува и звучната изолација.
Целосно се сигурни за употреба во сите видови на временски услови, на директна сончева светлина, во екот на летото или длабочините на зимата.

Кутиите за гаражните врати се изработени од алуминиум. Алуминиумот обезбедува висока отпорност на корозија и дожд.

Отворањето и затворањето е роло систем со електромотор управуван со:

Тастер или Далечински управувач

*Во двете варијанти е вградена курбла за рачно отворање и затворање на вратата.

Тастер/Далечински управувач
Курбла

Гаражните врати стандардно се изработуваат во бела, Golden Oak, кафена и сребрена боја, но по нарачка може да се изработат и во други бои

Pure White DEC.019
Golden Oak DEC.110
RAL 8017 Chocolate Brown
Grey DEC.004