Нашите гаражни врати ви овозможуваат:

  • Безбедност
  • Моторизација и автоматизација
  • Приватност

Летвици

Летвиците за гаражните врати се алуминиумски исполнети со полиуретан. Техничките својства на летвиците кои ние ги користиме гарантираат целосна контрола на сончевата светлина и висока топлотна изолација.

Полиуретанската пена во внатрешноста на летвиците овозможува поголема цврстина на гаражните врати и поголема отпорност на временските услови, а исто така ја зголемува и звучната изолација.

Целосно се сигурни за употреба во сите видови на временски услови, на директна сончева светлина, во екот на летото или длабочините на зимата.

Кутија

Кутиите за гаражните врати се изработени од алуминиум. Алуминиумот обезбедува висока отпорност на корозија и дожд.

Начини на отворање

Отворањето и затворањето е роло систем со електромотор управуван со: Тастер или Далечински управувач

*Во двете варијанти е вградена курбла за рачно отворање и затворање на вратата.

Бои

Гаражните врати стандардно се изработуваат во бела, Golden Oak, Walnut и Anthracite боја, но по нарачка може да се изработат и во други бои.

TOP
error: Содржината е заштитена!