Грандиозен и голем дом со отворен и сончев концепт

Стан со класично бела столарија и една орев врата која го краде шоуто

Со бронзен финиш, елегантна куќа со столарија во орев боја

Храбар изглед на имот со дабови прозорци наспроти околната зелена фасада

Шик, гламурозен и обоен, а истовремено елегантен и безбеден дом

Модерен дом со обемна површина на стакло, а истовремено простран и современ

Простран и отворен дом со многу многу стакло

Импресивен, а сепак суптилен, едноставен, дрвен и елегантен дом

Удобна, топла и класична летна кујна со природен шарм

Куќичка со енергетска ефикасност во срцето на Стојаково

Спокоен и комфорен ресторан кој побудува дискусија

Отворена, сончева, просторна, елегантна, класична и топла гостилница

Уникатен деловен објект со разиграни прозорски елементи

TOP
error: Содржината е заштитена!