Импресивен изглед и топ квалитет

За Нас

ДПУТТ “Ники” од Богданци е основана на 21.12.1990 година со основна дејност производство и вградување на столарија. ДПУТТ “Ники” е овластен производител на прозорци и врати од германската компанија Deceuninck.

Галерија

Импресивен изглед и топ квалитет | Изобилуваме со мноштво од привлечни дизајн опции и високи стандарди за квалитет, голем избор на бои и модели. Ви треба инспирација? Погледнете во нашето портфолио. Можеби ќе добиете идеја за Вашиот нов дом или пак реновирање на веќе постоечкиот дом.

0
години искуство

10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

33 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА

КРЕАТИВНОСТ И ИНОВАТИВНОСТ

НАЈВИСОКИ СТАНДАРДИ НА КВАЛИТЕТ

Нашите партнери

TOP