Нашите ролетни ви овозможуваат:

  • Заштита од сонце

  • Заштеда на енергија и одржливост

  • Звучна заштита

  • Приватност

Повеќе фотографии од Ролетни може да најдете тука

Летвиците за ролетни се алуминиумски исполнети со полиуретан. Техничките својства на летвиците кои ние ги користиме гарантираат целосна контрола на сончевата светлина и висока топлотна изолација. Полиуретанската пена во внатрешноста на летвиците овозможува поголема цврстина на ролетните и поголема отпорност на временските услови, а исто така ја зголемува и звучната изолација.
Целосно се сигурни за употреба во сите видови на временски услови, на директна сончева светлина, во екот на летото или длабочините на зимата.

Кутиите за ролетни се изработени од алуминиум исполнети со полиуретан и нудат најдобра топлотна и звучна изолација. Дизајнот и квалитетот на материјалите од кои што се изработени ги вбројуваат помеѓу најквалитетните кутии за ролетни на пазарот.

Начини на поставување:

Над прозор


Надворешна страна

Стандардната изведба на ролетните е за рачно подигање и спуштање со каиш или курбла, а може да се вгради и електромотор со далечински управувач или тастер за електрично подигање и спуштање.

Тастер - далечински управувач
Курбла
Каиш

Ролетните стандардно се изработуваат во бела, Golden Oak, кафена и сребрена боја, но по нарачка може да се изработат и во други бои

Бела
Златен даб
Орев
Антрацит
Сива
Кафена
Крем