Објект: Станбен објект - куќа

Профил: Prestige

Боја: Walnut/Nussbaum/Орев (Dec.154)

Производи

- ПВЦ столарија во Walnut боја изработена со шесткоморен профил од серијата Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи и тројно термо-изолационо застаклување со дебелина од 42 mm.
Начини на отворање: Фолксваген систем, механизам за двојно отворање и фиксно.
Дополнителни компоненти: Декоративно стакло грис. 

- Ролетни со термички кутии и летвици со изолација во Walnut боја, со каиш за рачно подигање и спуштање, вградени во фасадата.

- Влезна врата со декоративен 3Д Инокс алуминиумски панел за врата во Walnut боја, со две помошни крила со декоративен 3Д Инокс алуминиумски панел за врата во Walnut боја, со надсветло (изработена со шесткоморен профил Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи).
Модел: Инокс 7231 и 7021
Брава и рачки: Сигурносна брава KFV која заклучува на пет места, низок алуминиумски праг, декоративна долга Инокс рачка од надворешната страна и декоративна стандардна Инокс рачка од внатрешната страна.
Дополнителни компоненти: Декоративно стакло грис

- Влезна врата во Walnut боја со испуна: декоративно стакло грис  (изработена со шесткоморен профил Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи).
Брава и рачки: Стандардна рачка во кафено-сива боја

-Собна врата во Walnut боја со испуна: декоративно стакло грис и широки украсни лајсни во Walnut боја, фиксен дел со испуна декоративно стакло грис и широки украсни лајсни во Walnut боја
Брава и рачки: Стандардна рачка во кафено-сива боја

TOP
error: Содржината е заштитена!