Објект: Станбен објект - куќа

Профил: Prestige

Боја: Golden Oak/Златен даб (Dec.110)

Производи

- ПВЦ столарија во Golden Oak боја изработена со шесткоморен профил од серијата Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи и тројно термо-изолационо застаклување со дебелина од 42 mm.
Начини на отворање: Фолксваген механизам, механизам за двојно отворање и фиксно.
Дополнителни компоненти: Декоративно пескарено стакло, рачки во бронзена боја.

Ролетни со термички кутии и летвици со изолација во Golden Oak боја, со каиш за рачно подигање и спуштање, вградени во фасадата.

- Клизачи комарници, роло комарници и комарници на отварање во кафена боја.

- Влезна врата со декоративен 3Д Инокс алуминиумски панел за врата во Golden Oak боја (изработена со шесткоморен профил Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи).
Модел: Инокс 4212
Брава и рачки: Сигурносна брава KFV која заклучува на пет места, низок алуминиумски праг, стандардна рачка во бронзена боја.

TOP
error: Содржината е заштитена!