Објект: Станбен објект - куќа

Профил: Prestige

Боја: Walnut/Nussbaum/Орев (Dec.154)

Производи

- ПВЦ столарија во Walnut боја изработена со шесткоморен профил од серијата Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи и тројно термо-изолационо застаклување со дебелина од 42 mm.
Начини на отворање: Механизам за двојно отворање и фиксно
Дополнителни компоненти: Декоративно стакло делта. 

- Ролетни со термички кутии и летвици со изолација во Walnut боја, со каиш за рачно подигање и спуштање, вградени во фасадата.

- Роло комарници и комарници на отварање во кафена боја

- Влезна врата со декоративен 3Д Инокс алуминиумски панел за врата во Walnut боја (изработена со шесткоморен профил Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи).
Модел: Инокс 4100
Брава и рачки: Сигурносна брава KFV која заклучува на пет места, низок алуминиумски праг, декоративна долга Инокс рачка од надворешната страна и декоративна стандардна Инокс рачка од внатрешната страна.

TOP