Објект: Станбен објект - куќа

Профил: Prestige

Боја: Walnut/Nussbaum/Орев (Dec.154)

Производи

- ПВЦ столарија во Walnut боја изработена со шесткоморен профил од серијата Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи и тројно термо-изолационо застаклување со дебелина од 42 mm. Дополнителни компоненти: Украсни лајсни во Walnut боја, декоративно стакло делта. Начини на отворање: Фиксно и механизам за двојно отворање.

- Ролетни со термички кутии и летвици со изолација во Walnut боја, со каиш за рачно подигање и спуштање, вградени над прозорот.

- Влезна врата со декоративен алуминиумски пресован панел за врата во Walnut боја, со стандардна рачка во алуминиум-натур боја (изработена со петкоморен профил Arcade со дебелина од 71 mm, 2 дихтунзи).

- Собни врати во Walnut боја со испуна: рамна панелна плоча и комбинација на панелна плоча со декоративно стакло грис и украсни лајсни во Walnut боја, со стандардни рачки во алуминиум-натур боја (изработени со шесткоморен профил Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи).

TOP
error: Содржината е заштитена!