Објект: Станбен објект - куќа

Профил: Arcade

Боја: Golden Oak/Златен даб (Dec.110)

Производи

- ПВЦ столарија во Golden Oak боја изработена со петкоморен профил од серијата Arcade со дебелина од 71 mm, 2 дихтунзи и двојно термо-изолационо застаклување со дебелина од 24 mm. Начини на отворање: Фиксно и механизам за двојно отворање.

- Сет комарник за влезна врата, роло комарник за прозорец и фиксен комарник за прозорец во кафена боја

- Ролетна со термичка кутија и летвици со изолација во Golden Oak боја со каиш за рачно подигање и спуштање, вградена над прозорот.

- Влезнa вратa во Golden Oak боја со испуна комбинација на панелна плоча со стакло, со помошни крила со испуна стакло, надсветло со испуна стакло, со украсни лајсни во Golden Oak боја, со стандарднa рачкa во кафено-сива боја (изработенa со петкоморен профил Arcade со дебелина од 71 mm, 2 дихтунзи, двојно термо-изолационо застаклување со дебелина од 24 mm).

 

 

TOP