Објект: Станбен објект - куќа

Профил: Prestige

Боја: White/Бела и Anthracite/Антрацит (Dec.019 и Dec.072)

Производи

- ПВЦ столарија во бела боја од внатрешната страна и Anthracite боја од надворешната страна изработена со шесткоморен профил од серијата Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи и тројно термо-изолационо застаклување со дебелина од 42 mm. Дополнителни компоненти: Декоративно стакло делта. Начини на отворање: Фиксно и механизам за двојно отворање.

- Роло - комарници и плисе комарници во Anthracite боја.

- Ролетни со термички кутии и летвици со изолација во Anthracite боја со каиш за рачно подигање и спуштање, вградени во фасадата.

- Влезна врата со декоративен 3Д Инокс алуминиумски панел за врата во Anthracite боја, со помошно крило со декоративно стакло, со брава со електричен погон на заклучување и со долга декоративна инокс рачка (изработена со шесткоморен профил Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи).

TOP
error: Содржината е заштитена!