Објект: Угостителски објект - гостилница

Профил: Prestige

Боја: Walnut/Nussbaum/Орев (Dec.154)

Производи

- ПВЦ столарија во Walnut боја изработена со шесткоморен профил од серијата Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи и тројно термо-изолационо застаклување со дебелина од 42 mm. Начини на отворање: Хармоника систем и фолксваген механизам.

- Влезни врати во Walnut боја со испуна стакло, со помошни крила со испуна стакло, надсветла со испуна стакло, со стандардни рачки во кафено-сива боја (изработени со шесткоморен профил Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи, тројно термо-изолационо застаклување со дебелина од 42 mm).

- Влезна врата со декоративен алуминиумски пресован панел за врата во бела боја, со стандардна рачка во бела боја (изработена со петкоморен профил Arcade со дебелина од 71 mm, 2 дихтунзи).

TOP
error: Содржината е заштитена!