Објект: Станбен објект - куќа

Профил: Prestige

Боја: White/Бела (DEC.019)

Производи

- ПВЦ столарија во бела боја изработена со шесткоморен профил од серијата Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи и тројно термо-изолационо застаклување со дебелина од 42 mm. Начини на отворање: Фолксваген механизам и механизам за двојно отворање.

- Ролетни со термички кутии и летвици со изолација во бела боја, со каиш за рачно подигање и спуштање, вградени во фасадата.

- Влезна врата со декоративен алуминиумски пресован панел за врата во бела боја, со стандардна рачка во бела боја (изработена со шесткоморен профил Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи).

TOP