Објект: Станбен објект - куќа

Профил: Prestige

Боја: Golden Oak/Златен даб (Dec.110)

Производи

- ПВЦ столарија во Golden Oak боја изработена со шесткоморен профил од серијата Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи и тројно термо-изолационо застаклување со дебелина од 42 mm. Дополнителни компоненти: Декоративно стакло пунто и делта. Начини на отворање: Механизам за двојно отворање и фиксно.

- Роло - комарници, клизачи комарници и фиксни комарници во кафена боја.

- Ролетни со термички кутии и летвици со изолација, во Golden Oak боја со два начини на отворање: електромотор со далечински управувач за електрично подигање и спуштање и каиш за рачно подигање и спуштање, вградени во фасадата.

- Влезна врата со декоративен 3Д Инокс алуминиумски панел за врата во Golden Oak боја и декоративно стакло пунто, со две помошни крила со декоративен 3Д Инокс алуминиумски панел во Golden Oak боја и декоративно стакло пунто, со надсветло, со брава со електричен погон на заклучување и со долга декоративна инокс рачка (изработена со шесткоморен профил Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи ).

- Влезна врата со испуна панелна плоча во Golden Oak боја, надсветло со испуна стакло, со стандардна рачка во алуминиум-натур боја (изработена со шесткоморен профил Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи).

- Таванска врата со испуна панелна плоча во Golden Oak боја (изработена со петкоморен профил Arcade со дебелина од 71 mm, 2 дихтунзи).

TOP