Објект: Угостителски објект - ресторан

Профил: Prestige

Боја: Golden Oak/Златен даб (Dec.110)

Производи

- ПВЦ столарија во Golden Oak боја изработена со шесткоморен профил од серијата Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи и тројно термо-изолационо застаклување со дебелина од 42 mm. Начини на отворање: Хармоника систем, Фолксваген механизам и механизам за двојно отворање.

- Влезнa вратa во Golden Oak боја со испуна стакло, со помошни крила со испуна стакло, надсветла со испуна стакло, со стандарднa рачкa во кафено-сива боја (изработенa со шесткоморен профил Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи, тројно термо-изолационо застаклување со дебелина од 42 mm).

 

TOP
error: Содржината е заштитена!