Објект: Станбен објект - стан

Профил: Prestige

Боја: White/Бела (DEC.019) и Walnut/Nussbaum/Орев (Dec.154)

                             

Производи

- ПВЦ столарија во бела боја изработена со шесткоморен профил од серијата Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи и тројно термо-изолационо застаклување со дебелина од 42 mm. Дополнителни компоненти:  Декоративно стакло грис. Начини на отворање: Фиксно и механизам за двојно отворање.

- Ролетни со термички кутии и летвици со изолација во бела боја, со електромотор со тастер на ѕид за електрично подигање и спуштање, вградени во фасадата.

- Влезна врата со декоративен алуминиумски 3Д Инокс панел за врата во Walnut боја, со декоративна стандардна Инокс рачка од внатрешната страна и декоративна долга Инокс рачка од надворешната страна, со електронско отворање (изработена со шесткоморен профил Prestige со дебелина од 76 mm, 3 дихтунзи).

TOP
error: Содржината е заштитена!