Објект: Станбен објект - летниковец/летна кујна

Профил: Arcade

Боја: White/Бела (Dec.019)

Производи

- ПВЦ столарија во бела боја изработена со петкоморен профил од серијата Arcade со дебелина од 71 mm, 2 дихтунзи и двојно термо-изолационо застаклување со дебелина од 24 mm. Дополнителни компоненти: Декоративно стакло делта. Начини на отворање: Хармоника систем, механизам за двојно отворање и фиксно.

- Влезна врата во бела боја со испуна стакло, со стандардна рачка во бела боја (изработена со петкоморен профил Arcade со дебелина од 71 mm, 2 дихтунзи, двојно термо-изолационо застаклување со дебелина од 24 mm).

- Собна врата во бела боја со испуна рамна панелна плоча, со стандардна рачка во бела боја (изработена со петкоморен профил Arcade со дебелина од 71 mm, 2 дихтунзи).

TOP
error: Содржината е заштитена!