Лизгачки пвц балконски врати со хармоника систем (поединечни елементи се склопуваат како хармоника и се туркаат на страна) кој овозможува да се отвараат поединечки крила и да се прицврсти вратата во било која делумно отворена позиција, со/без ролетни и комарници во различни бои

 Балконска врата со хармоника систем

TOP
error: Содржината е заштитена!