Лизгачки пвц прозорци/балконски врати со фолксваген механизам кој му овозможува на едното крило - отворање, кипање и клизање, со/без ролетни и комарници во различни бои

 Прозорец со фолксваген механизам

 Балконска врата со фолксваген механизам и ролетна

 Балконска врата со фолксваген механизам и комарник

 Балконска врата со фолксваген механизам 

TOP
error: Содржината е заштитена!